NICU ontvangt USB-sticks dankzij Acknowledge

home > nieuwsoverzicht > NICU ontvangt USB-sticks dankzij Acknowledge

NICU ontvangt USB-sticks dankzij Acknowledge

ICT-bedrijf Acknowledge doneerde via Stichting Máxima achthonderd USB-sticks aan de NICU (intensive care voor te vroeg geboren baby’s). Maarten Mollemans van Acknowledge reikte deze op woensdag 9 juli uit aan unithoofd Brigit Oele.

De NICU is onderdeel van het Vrouw Moeder Kind-centrum. Op deze afdeling worden (veel) te vroeggeborenen opgenomen. Voor ouders is het vaak niet mogelijk om 24 uur per dag aanwezig te zijn op de NICU, zeker als het gezin nog andere kinderen heeft. Om toch de bijzondere momenten van hun kindje mee te maken, nemen verpleegkundigen regelmatig foto’s. Deze foto’s worden aan de ouders gegeven op de USB-sticks.

Namens Stichting Máxima en de NICU bedanken we Acknowledge voor dit mooie gebaar!

Dit is waar Stichting Máxima voor staat: extra’s mogelijk maken voor de patiënt.