Acknowledge doneert USB-sticks aan kraamafdeling MMC

home > nieuwsoverzicht > Acknowledge doneert USB-sticks aan kraamafdeling MMC

Acknowledge doneert USB-sticks aan kraamafdeling MMC

ICT-bedrijf Acknowledge doneert via Stichting Máxima tweehonderd USB-sticks voor de Obstetrische High Care en kraamsuites. Maarten Mollemans van Acknowledge reikte deze donderdag uit aan afdelingshoofd Linda van de Ven.

De afdeling OHC/kraamsuites is onderdeel van het Vrouw Moeder Kind-centrum. Hier zijn de USB-sticks zeer welkom. “Wanneer een vroeggeboren kindje overlijdt, kiezen ouders er soms voor om het kindje niet meer te zien. Om hen de gelegenheid te geven om later op deze beslissing terug te komen, bieden wij een USB-stick met foto’s. We bedanken Acknowledge dan ook hartelijk voor deze gift”, aldus Linda. Dit is waar Stichting Máxima voor staat: extra’s mogelijk maken voor de patiënt.